Trenerji

RUDI HITI, GORAZD HITI in RON FLOCKHART (CAN)

Kanadčan Ron Flockhart, nekdaj hokejska zvezda lige NHL, danes trener. Kot trener je bil prisoten že na lanskoletnem kampu, bil navdušen in obljubil, da se vrne ponovno. Ron je trener od leta 1992, v hokejski kamp bratov Hiti pa ponovno prihaja s svežimi idejami in izkušnjami iz znamenitega ameriškega NHL kluba Philadelphia Flyers. Z Rudijem Hitijem sta stara znanca, saj je bil Rudi nekoč tudi njegov trener. Ron je lansko sezono pridobil naklonjenost s svojimi NHL triki, s katerimi je razveseljeval vse, ki so se mu pridružili na ledu.

 

PETER ANDERSSON in TOBIAS HAMBERG ( SWE)

46-letni Šved, Peter Anderson je mesto branilca mreže spoznal z vseh možnih zornih kotov. Po zaključku uspešne kariere se je leta 2005 udeležil seminarja tretje stopnje vratarske šole in prejel najvišjo oceno izobraževalnega sistema švedskih inštruktorjev. Leta 2006 je začel sodelovati v posebnem izobraževalnem programu , ki ga je pod svojim okvirjem uvedla švedska hokejska zveza. Letos je postal glavni trener hokejskih vratarjev pri švedski hokejski reprezentanci do 16 let.

Mednarodne izkušnje vključujejo   sodelovanje v kampu vratarjev v Turčiji, Rusiji in Ameriki (Florida), kjer je nastopil v vlogi glavnega inštruktorja vratarjev. Kot  glavni trener vratarjev, pa deluje v klubu elitne norveške lige, v mestu Stavanger pri ekipi Oilers.  

ERWIN KOSTNER (ITA)

Glavni trener italjanske hokejske reprezentance do 20 let in pomočnik  trenerja ekipe HC RENON.

 

IVO JAN in  SLOVENSKI ZVEZDNIKI

Medtem ko je Ivo Jan že na našem kampu že sodeloval vam slovenskih zvezdnikov ki se bodo predstavili v vlogi demonstratorjev, ne bo potrebno posebej predstavljati.

Posebno čast pa nam bo letos s svojo prisotnostjo naklonil Janez Mlakar, udeleženec dveh olimpijskih iger. osmih svetovnih prvenstev in trener s 25-letnimi izkušnjami. Vsi, ki želite čuvati mrežo, boste tudi letos zopet prišli na svoj račun. G Anderssonu bo pomagal g. Andrej Hebar starejši.

Za kondicijo bo skrbel Primož Triplat - Tripi, glavni trener slovenske reprezentance v nordijski kombinaciji.

 

 

Fotogalerija