Novice

2. hokejski turnir Mirko Holbus, Beograd

6. November 2016, 23:06

Pa se je začelo...

Racmani so bili tudi letos povabljeni na hokejski turnir posvečen Mirku Holbusu v Beograd. Seveda smo bili vsi vabila zelo veseli in smo se z veseljem odpravili na pot. Turnir je potekal 5. in 6. novembre 2016.

Organizatorji so tudi na drugi izvedbi turnirja sledili originalni ideji, turnir je bil namenjen kategorijama U8 in U10. Kot veste nekateri naši fantje letos pridno nabirajo izkušnje v kategoriji U12, za mlajše pa so bile to prve tekme v letošnji sezoni. Na prvih tekmah se je malce to malce poznalo, malo pa je seveda dodala tudi trema. Po nekaj tekmah so se fantje "sestavili" in začeli igrati svojo pravo igro to se je seveda poznalo tudi na rezultatih. Fantje so v dveh dnevih turnirja odigrali 13 tekem, lahko sklepate, da je bilo na avtobusu na poti nazaj precej mirno.

Kot vedno so igralci in starši uživali v pristnem gostoljubju organizatorjev, izvedba turnirja je potekala gladko. Nekaj malega pripomb pa je bilo na sojenje. Večina na tribuni je bila mnenja, da je bilo sojenje res pod kritiko. Na le enem igrišču je sodil malce starejši sodnik, ki je zadevo obvladoval. Na ostalih pa so sodili fantje, in dekleta, ki nekaterim situacijam preprosto niso bili doraslii. Na trenutke je, vsaj s tribun, izgledalo kot da jih bolj zanima okolica kot pa dogajanje na igrišću. 

Glede na odziv otrok in pa seveda tudi staršev vse kaže, da bomo nadaljevali s tradicijo odpiranja tekmovalne sezone v Beogradu. Že sedaj torej velja: "Nasvidenje leta 2017!".

 

 

Nazaj na seznam

Kontaktni podatki

Informacije HDD Bled
HOKEJSKO DRSALNO DRUŠTVO BLED
LJUBLJANSKA CESTA 5
4260 BLED

Telefon:
041/672-084

E-mail:
info AT rudi-hiti DOT si