Pomočniki trenerjev

 

Branko Brgant
Človek, ki se je celo življenje ob svojem delu posvečal tudi športu v takšni ali drugačni obliki. Začel je že v mladih letih kot igralec košarke na Jesenicah, kasneje ga je pot vodila preko Ljubljane do raznih selekcij takratnih republik in države.
Kot pravemu Jeseničanu pa mu je kot prva ljubezen ostal hokej. Zadnjih nekaj let, točneje od leta 1999 se mu je popolnoma posvetil. Opravil tečaj trenerja hokeja na Fakulteti za šport in deloval v raznih funkcijah, kot pomočnik trenerja, vodja ekip ali tehnični vodja ekip pri mlajših selekcijah Jesenic. V istem času je sodeloval z reprezentanco Slovenije letnik 1994 na 36 turnirjih širom Evrope in tudi v domovini hokeja Kanadi vse do SP U18, kjer so ga skupaj z ostalimi člani reprezentance zamenjali ??!!
Veseli smo da se je odločil pomagati tudi nam.

 

Matic Brgant
Mladenič, ki si šele utira pot v trenerske vode in ljubljenec vseh naših malčkov je hokej vzljubil že v mladih letih. Igrati ga je začel kot 5 letni nadobudnež na Jesenicah. Že pri 12 letih je zaigral za državno reprezentanco na turnirju v Budimpešti in bil proglašen za najboljšega branilca turnirja. Pri 14 letih je prvič okusil kako je igrati hokej v zibelki hokeja Kanadi, udeležil se je namreč prestižnega mladinskega turnirja Pee-Wee Hockey Tournament v Quebecu.
Našo organizacijo je Matic spoznal leta 2010 kot posojeni igralec v takratno člansko ekipo HDD Bled. Njegova igralska kariera se je končala leta 2012 ko je na Poletni ligi Rudi Hiti z ekipo HK Acroni Jesenice osvojil drugo mesto.
Izredno nas veseli, da je od sezone 2013/2014 del naše trenerske ekipe!

 

 

 

Kontaktni podatki

Informacije HDD Bled
HOKEJSKO DRSALNO DRUŠTVO BLED
LJUBLJANSKA CESTA 5
4260 BLED

Telefon:
041/672-084

E-mail:
info AT rudi-hiti DOT si